Opstarten met Infotaria

Door met ons op te starten blijft u steeds op de hoogte van onze nieuwe artikels en rubrieken.

Dit is helemaal niet moeilijk maar het hangt allemaal af van welke browser u hebt. Er zijn 6 soorten browsers.

  1. Internet Explorer – Dit is een browser die niet veel meer gebruikt wordt. Als u hem toch nog gebruikt dan raden wij u aan om Chrome te installeren. Klik hier! Als u toch met Explorer wil blijven werken dan kan u hier verder kijken hoe u deze moet instellen om ons te gebruiken als opstartpunt. Klik hier!
  2. Google Chrome – Dit is de meest gebruikte browser. Klik hier om te kijken hoe u ons in moet stellen als startpunt.
  3. Mozilla Firefox – Dit is ook een vrij snelle browser maar heeft grote concurrentie met Google Chrome. Klik hier om te bekijken hoe u ons in deze browser hier moet instellen als startpunt
  4. Microsoft Edge – Dit is de vervanger van Microsoft Explorer. Klik hier om te bekijken hoe u ons in deze browser moet instellen als startpagina.
  5. Opera Browser – Klik hier om te bekijken hoe u ons in deze browser moet instellen als startpagina.
  6. Apple Safari – Deze browser werkt alleen als u een Apple computer hebt. Klik hier om te kijken hoe u ons moet instellen als startpunt.

Overzicht en download van alle browsers. Klik hier!

Wat is dat eigenlijk, een browser?
Je kan het vergelijken met je gps; als je in je gps een adres ingeeft dan gaat deze je daar ook brengen. Hetzelfde met een browser. Als je ons adres: www.infotaria.be ingeeft, dan brengt deze je ook netjes op onze site.

De eerste browsers waren Internet Explorer en Netscape Navigator.  Deze waren al snel verwikkeld in een browseroorlog waarbij Netscape het heeft moeten afleggen tegen Microsoft. Meer hierover kan je lezen op WikipediaKlik hier!

Browsers volgens WikipediaKlik hier!