Dating

Met 1 miljoen alleenstaanden in België doen de datingsites gouden zaken. De juiste datingsite vinden is niet altijd eenvoudig. Hieronder geven we alvast enkele links.

Dating volgens Wikipedia

Wij wensen u veel succes in het zoeken naar de juiste partner!

ODR
ODR is een vereniging van, met en voor alleenstaanden in heel Vlaanderen. Wij zijn er om mensen samen te brengen in een ongedwongen sfeer. Wij zijn aan ons vijf en twintigste werkjaar toe en hebben
reeds meer dan 10.500 leden mogen verwelkomen!

Meetic
Voor je een kijkje op hun site kan nemen moet je eerst wat gegevens invullen en je email adres geven. Ze maken dan je profiel aan.

Parship
Bij Parship is het net hetzelfde. Je kan niets bekijken voor je, je email adres geeft.

Badoo
Badoo is een internationale website voor dating. Handig is wel dat je de leeftijd kan instellen en dadelijk de juiste personen ziet.

Rendez-Vous
Waarschijnlijk de oudste datingsite in België. Hier kan je ook een gratis profiel aanmaken om leden te bekijken.

Be2
De wetenschappelijke persoonlijkheidstest van be2 vormt de basis van alles wat ze bieden en doen.  Onmiddellijk nadat u de test heeft uitgevoerd, ontvangt u een analyse van uw persoonlijkheid en een nauwkeurige beschrijving van uw ideale partner.

Relatieplanet
Het voordeel van deze site is dat je eerst een kijkje kan nemen en andere leden kan zien. Je hoeft dus geen gegevens van jezelf te geven om een kijkje te nemen.

Elite Dating
De dating site voor hoger opgeleiden. De website ziet er goed uit en geeft goede uitleg.

Tinder
De gekende app voor je smarthone. Swipen & liken.

Lovoo
Net zoals Tinder een app waarmee je snel iemand kunt leren kennen, voor 1 dag of langer.

Grindr
Dating site voor de gay community.

Twoo
Leer wereldwijd miljoenen nieuwe mensen kennen, waar je ook bent. Voor een goed gesprek, nieuwe vrienden of zelfs de liefde van je leven.

Trefpunt Zelfhulp
Op deze website staan voornamelijk VZW’s die mensen willen samenbrengen. Er staan maar liefst 26 links naar andere niet commerciële verenigingen voor alleenstaanden.

Date plaats
Bij Date plaats hoef je niets te betalen. Je maakt gewoon een profiel aan en je kan gratis beginnen daten. Of dit aan te raden is dat weet ik niet. Als het gratis is dan komen er ook een ander soort mensen op af. Dus voorzichtig zijn is de boodschap.

Smartvibes
Bij Smartvibes kan je inschrijven voor speed dating. SmartVibes verzamelt de inschrijvingen en organiseert vervolgens een ontmoetingsavond voor zeven mannen en zeven vrouwen. Voor het leggen van contact wordt gebruik gemaakt van speed dating.

Happn
Op straat, in een café, op het werk, op een feestje…We maken allemaal wel eens oogcontact met iemand die we aantrekkelijk vinden.Vind met happn de mensen terug die je tegenkomt en grijp je kans!

Websites voor 50 plus
50 Plus Match
50 Liefde
50 Plus dating
Senioren geluk

Een dating coach maakt een analyze van een first date. Grappig en leuk om te zien. 🙂 (Nederlands)

 

7 Gouden tips voor mannen als ze op een date gaan.

Waarom is daten zo ingewikkeld volgens Sophie?