5 G
5 G Wordt volgens velen bestempeld als zijnde gevaarlijk. Deze zogenaamde klokkenluiders menen dat de straling van 5G voor de mens zeer schadelijk is. Vaak gaan ze uit van informatie die ze vinden op het internet, en die verspreid wordt door mensen die volledig onbekwaam zijn op dit gebied. Men heeft zelfs het 5G netwerk al in verband gebracht met Covid19. Het internet is voor iedereen bereikbaar, en iedereen kan zijn mening geven. En dat is goed! Spijtig genoeg zijn er hier ook veel mensen die – zij het door domheid of door misleiding – verkeerde informatie geven. 
Voor al deze mensen heb ik maar één raad – Bekijk de onderstaande filmpjes eens! Een uitleg door wetenschappers die weten waar ze over praten! Schoenmaker blijf bij je leest zou ik zeggen 🙂

5G Volgens Wikipedia

Kan ik 5G ontvangen op mijn huidige smartphone of moet ik een nieuwe kopen?
5G en 4G gebruiken verschillende technologieën. 4G gebruikt een andere frequentie of bandbreedte om signalen af te leveren. 5G maakt gebruik van een radiotechnologie die compatibel moet zijn met de telefoon. De signalen voor beide worden niet op dezelfde manier ontvangen of verzonden. Als u dus wilt profiteren van 5G-snelheden, moet u investeren in een 5G-telefoon. Het 4G-netwerk gaat niet weg, maar om de 5G-technologie te kunnen gebruiken, moet je zeker een nieuwe telefoon kopen. Je 4G-telefoon zal blijven werken, maar als je wilt profiteren van nieuwe technologieën en 5G-snelheden, heb je een nieuwe telefoon nodig. Een mogelijke bijwerking van het behouden van uw 4G-telefoon is dat, naarmate anderen overschakelen naar het 5G-netwerk, het 4G-netwerk mogelijk minder druk wordt en u hogere snelheden ervaart.

Wat is dan het werkelijke verschil tussen 4 & 5G?
Eigenlijk is 5G het bestaande kanaal van 4G. Met als enige verschil dat 4G uitzendt in parapluvorm. Dat wil zeggen dat de stralen van 4G overal aanwezig is. Met 5G gaat men gericht uitzenden. Men gaat de golven rechtstreeks naar je smartphone sturen. Men gaat dan een andere (hogere) frequentie gebruiken om die signalen naar je smartphone te sturen. Het enige probleem is dan wel dat men veel meer masten gaat moeten plaatsen. Een enorm nadeel is dat 5G niet door obstakels zoals muren en bomen heen kan. Het sterkste signaal is buiten tussen de masten. Hoe breng je dat signaal over naar kantoor of bij jou thuis? Hier kan je een signaalversterker of -extender gebruiken! Plaats de antenne aan de buitenkant van je huis om het signaal op te vangen en de booster in je huis zal het signaal binnen de muren voortzetten of versterken.

5G Haarfijn uitgelegd

Is 5 G schadelijk?